The Foodtruck Hub

The Foodtruck Hub is een vaste, overdekte parkeerplaats die dient als uitvalsbasis voor foodtrucks, voorzien van een productiekeuken, een werkplaats en camerabewaking.

The Foodtruck Hub is gevestigd op steenworp afstand van het Westerpark. Onze locatie valt nét buiten de milieuzone die per 1 januari 2017 van kracht is in Amsterdam- handig voor de wat oudere foodtrucks dus 🙂 Vanuit onze locatie zit je zo op de snelweg, zonder met je truck de hele stad door te hoeven rijden. Ook zijn wij vanuit Amsterdam centrum goed bereikbaar per fiets, auto en OV. Handig als je een dag komt klussen aan je truck of als je een evenement komt voorbereiden!

Je kunt jouw truck(s) het hele jaar bij ons binnen stallen en vanuit ‘The Hub’ ieder evenement voorbereiden. Er bestaat de mogelijkheid om eigen koelingen aan te sluiten en we hebben krachtstroom voor de foodtrucks en -karren. Er is tevens een werkplaats aanwezig in onze loods voor klein onderhoud aan truck en decoratie.

Omdat wij jou als horecaondernemer willen voorzien van alle gemakken, bieden we ook een haal- en brengservice voor jouw foodtruck. Neem hiervoor even contact met ons op.

We hopen je snel te mogen verwelkomen in onze loods als klant van The Foodtruck Hub!

Vraag nu een offerte aan