Over ons

Toen Thomas en Tjeerd begin 2016 in het Vondelpark liepen en het hadden over de opmars van foodtrucks en mobiele keukens, vroegen zij zich af: “Waar staan foodtrucks eigenlijk als ze niet op een festival staan?”. Een vraag die zij niet konden beantwoorden.

Ze zijn rond gaan vragen op foodfestivals en gaan bellen met foodtruck eigenaren. Er bleken al wel opslagplaatsen voor foodtrucks en horecameubilair, maar onvrede over service en faciliteiten voerde de boventoon. Ze besloten om in te spelen op de behoefte van de moderne horecaondernemer, door een locatie te creëren waar zowel foodtrucks als horecameubilair staat, elk met faciliteiten op maat.

Bij Omni Opslag en The Foodtruck Hub houden we het zo simpel mogelijk- bij ons staat een foodtruck, mobiele keuken of horeca terras bewaakt, droog en verwarmd. Hiernaast bieden we een scala aan opties, zoals een haal- en brengservice, een productiekeuken en een werkplaats, waardoor onze klanten efficiënter kunnen werken.

Begin 2020 is Tjeerd een andere weg in geslagen en is Thomas doorgegaan als volledige eigenaar van Omni Opslag en The Foodtruck Hub.